Meer dan 30 jaar schilderservaring

Schilderwerken Keersmaekers is het schildersbedrijf  dat vertrouwd is met zowel landelijke, retro als moderne interieurstijlen. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven voor renovatie of nieuwbouw. Kris Keersmaekers zelf beschikt over meer dan 30 jaar schilderservaring.

Na het behalen van zijn diploma schilder- en decoratietechnieken ging Kris Keersmaekers als schilder aan de slag bij verschillende bedrijven. Na meer dan twintig jaar ervaring te hebben opgedaan, achtte hij in 2008 de tijd rijp om zijn eigen schildersbedrijf op te richten. Hij koos daarbij voor een samenwerking met de kwaliteitsverven van BOSS Paints.

Waar mag u op rekenen?

Wie kiest voor Schilderwerken Keersmaekers, kiest voor een ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding. Wij houden nog het ware schildersambacht in ere en werken uitsluitend met de hand.

Dankzij een grondige voorbereiding en de verfijnde afwerking, zorgen we voor een eindresultaat dat niet alleen bij de oplevering mooi oogt maar vele jaren lang prachtig blijft.

Orde, netheid en klantvriendelijkheid op de werf vinden we uiterst belangrijk. Bovendien mag u rekenen op afspraken waar we ons stipt aan houden. 

In welke regio zijn wij actief?

Ons actieterrein voor schilderwerken binnen of buiten of andere decoratieopdrachten strekt zich uit over de volledige Kempen. Vanuit onze thuisbasis in Geel voeren we opdrachten uit in Geel zelf, Mol, Turnhout, Herentals, Kasterlee, Laakdal, Westerlo, Dessel, Retie, Meerhout, Balen,…