Wij voeren alle schilderwerken buiten uit

Vertrouw op Kris Keersmaekers voor het uitvoeren van alle mogelijke schilderwerken buiten. Wij nemen per jaar slechts een beperkt aantal buitenopdrachten aan. Alleen wanneer de weersomstandigheden een kwaliteitsvol eindresultaat mogelijk maken, voeren we buitenschilderwerken uit. 

U kunt ons inschakelen voor alle soorten schilderwerken buiten: houten ramen en deuren, buitenmuren, veranda’s,…

Zelfs aluminium raamprofielen of aluminium garagepoorten kunnen we probleemloos schilderen en een volledig nieuwe uitstraling geven.

Wanneer voeren wij schilderwerken buiten uit?

Alleen bij voldoende hoge temperaturen vanaf ’s ochtends vroeg en bij gegarandeerd droog weer, is kwaliteitsvol buitenschilderwerk mogelijk. Anders komt er mogelijk vocht achter de verf, waarna deze al na enkele jaren loslaat.

Daarom starten wij pas met schilderwerken buiten omstreeks mei en stoppen we in september. Om niemand te moeten teleurstellen, nemen we per seizoen slechts een beperkt aantal schilderopdrachten voor buiten aan. Neem dan ook zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend plaatsbezoek. 

Hoe gaan wij te werk voor binnenschilderwerken?

1. Een technisch adviseur komt bij u langs

In de eerste fase komt een technisch adviseur van BOSS Paints bij u langs. Deze bekijkt wat er moet gebeuren en bepaalt welke producten op elke specifieke ondergrond het beste en meest duurzame eindresultaat garanderen.

Daarom geniet u ook van een garantie op onze schilderwerken buiten. Bij een slechte hechting gaat de verf al na enkele jaren afschilferen. Dit willen we absoluut voorkomen.

2. Wij komen langs voor de opmetingen

Na het bezoek van de technisch adviseur komen wij zelf langs voor de opmetingen en een grondige bespreking van de gewenste buitenschilderwerken.

3. Persoonlijke presentatie van de offerte

We werken een all-in offerte uit die we tijdens een vervolgafspraak persoonlijk voorstellen. Deze offerte omvat alles: technisch advies, kleurenadvies, alle voorbereidingen, het verven, de materialen, eventuele stellingen,…

Onze offertes maken het verschil door de bijzonder sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

4. Een grondige voorbereiding van de ondergrond

Vooraleer we beginnen met de schilderwerken zelf is een grondige voorbereiding van de ondergrond noodzakelijk. Bij buitenmuren reinigen we eerst de gevels onder hoge druk voor een volledige ontmossing. Houten ondergronden schuren we op. Bij reeds geschilderd hout is afbijten of afbranden soms nodig. Deze voorbereiding bepaalt de uiteindelijke lange levensduur van de schilderwerken.

5. Hechtingsprimer en twee eindlagen lak

De schilderwerken zelf bestaan uit een hechtingsprimer en twee eindlagen lak. Het vakkundig aanbrengen van de eindlagen zorgt voor een schitterend eindresultaat. Niet alleen de eerste maanden, maar vele jaren lang.

Waar zijn wij actief met schilderwerken buiten?

U vindt ons met schilderwerken in de volledige Kempen. Wij voeren schilderopdrachten uit in  Geel, Mol, Turnhout, Herentals, Kasterlee, Laakdal, Westerlo, Dessel, Retie, Meerhout, Balen,…

Maak uw afspraak. Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek.