Voor alle schilderwerken binnen

Wij schilderen uw binnenmuren, plafonds, meubels, deuren en via speciale verf- en spateltechnieken zelfs tegels en vloeren. Dankzij onze grondige voorbereiding en de jarenlange ervaring in het schildersambacht mag u rekenen op een kwaliteitsvol eindresultaat.

We werken steeds met de kwaliteitsverven van BOSS Paints. Deze verven blinken uit op vlak van dekkracht en elasticiteit. Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan met verschillende verfmerken, kozen we doelbewust voor de topkwaliteit van BOSS.

Hoe gaan wij te werk voor binnenschilderwerken?

1. Nodig ons uit voor een plaatsbezoek

Wij komen op afspraak vrijblijvend langs voor een bespreking van uw project. Daarbij meten we alles op en mag u rekenen op zowel technisch advies als kleurenadvies.

2. Persoonlijke presentatie van de offerte

We werken een all-in offerte uit die we tijdens een vervolgafspraak persoonlijk voorstellen. Deze offerte omvat alles: alle voorbereidingen, het verven, de materialen,…

Onze offertes maken het verschil door hun uitstekend prijs/kwaliteitsverhouding. Wanneer u op ons voorstel ingaat, maken we afspraken over de timing en kleuradvies.

3. De voorbereiding: schuren en plamuren

Om een kwaliteitsvol eindresultaat te verzekeren, werken we alle gaatjes en oneffenheden in de muren en plafonds weg. Met behulp van schuurmachines en stofzuigers maken we alle oppervlaktes volledig strak en vlak vooraleer we beginnen te schilderen.

4. Primer in de juiste kleur

De primer zorgt voor de nodige hechting. Wij voorzien deze al in de gekozen kleur.

5. Alles afgewerkt met de eindlaag

Het vakkundig en verfijnd aanbrengen van de eindlaag zorgt voor een schitterend eindresultaat. Niet alleen de eerste maanden, maar vele jaren lang.

Waar mag u op rekenen?

  • Het oog van de meester

Wij zijn ware perfectionisten in ons vak. Het moet precies en juist zijn.

  • Orde, netheid en klantvriendelijkheid

Zware en grote meubels verschuiven we wanneer nodig, de kleine decoratieaccessoires verplaatst u zelf. We dekken alles netjes af zodat verfspatten geen kans krijgen. We houden sterk van orde en netheid. ’s Avonds ruimen we alles netjes op. 

  • Stiptheid

Goede afspraken maken goede vrienden. Wij doen er alles aan om onze beloftes waar te maken.

  • Bijzondere verf- en spateltechnieken
Dankzij onze voortdurende bijscholingen hebben wij verschillende bijzondere verf- en spateltechnieken onder de knie:
Maroc

Met deze decoratieve spateltechniek creëren we een authentiek uitzicht. Perfect voor een authentieke landelijke sfeer of voor accentmuren in moderne woningen.
Meer informatie en foto's.
ICE

Na het schilderen van de muur in de gewenste kleur, brengen we in twee lagen uiterst fijne glaskorrels aan. Hiermee creëren we een breed gamma aan prachtige effecten. Deze techniek is geschikt voor volledige muren of voor accenten.
Meer informatie en foto's.
Tuks

Met deze spateltechniek versterken we een muur van bijvoorbeeld een garage of trappenhal. Hierdoor vermijden we beschadigingen of gaten in de muur door fietsen, boekentassen of reiskoffers. Na de hechtingsprimer brengen we één of twee lagen tuks aan. Verkrijgbaar in alle kleuren.
Meer informatie en foto's.
Kalkverf

Met deze decoratietechniek brengen we via strepen, slagen, vegen,… elke gewenste structuur aan. Een landelijke techniek die prachtig tot zijn recht komt in oudere en moderne woningen.
Muurschildering

We zetten uw tekening, logo,… perfect over op de muur.
Meer informatie en foto's.

Waar voeren wij schilderwerken uit?

Wij concentreren ons voor schilderwerken op de volledige Kempen. Vanuit onze thuisbasis in Geel werken we vooral in Geel zelf, Mol, Turnhout, Herentals, Kasterlee, Laakdal, Westerlo, Dessel, Retie, Meerhout, Balen,…

Maak uw afspraak. Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek. 

< class="s-title">